(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän – haluatko mukaan tekemään tärkeää työtä? Etsimme ammattilaistiimiimme Turkuun

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti on tarjolla? Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli etsimme kiinteistönhoitajaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Turun seudulle. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotöissä. Asiakkaita on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöistä vaativiin toimitilakokonaisuuksiin. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin tiukan paikan tullen. Tehtävässä on mahdollista päästä myös päivystysrinkiin. 

 

Ketä etsimme? Kaikista tärkein edellytys tehtävässä on asiakasystävällinen ja aikaansaava ote työhön. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten sinulta löytyy myös kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistöhuollon tehtävistä. Alan koulutus on pelkkää plussaa, mutta tarjoamme koulutusmahdollisuuksia mikäli tutkintopapereita ei takataskusta vielä löydy. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin ja joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Teknistä näppäryyttä on myös hyvä olla, sillä työssä olet päivittäin tekemisissä niin talo- kuin tietoteknistenkin asioiden kanssa.


Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä pääset osaksi hyvää työkööriä ja saat mukavan esimiehen. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta. Saat käyttöösi myös modernit laitteet ja järjestelmät, jotka ovat tukenasi työnteossa.


Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 31.8. mennessä nettisivujemme kautta. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Antti Saarisalo vastaa kysymyksiisi sähköpostitse osoitteella antti.saarisalo(a)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että itse hakemukset otamme vastaan nettisivujemme kautta.