(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja teollisuuskohteeseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Haemme asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistönhoitajaa, jolta sujuvat niin pienet puhteet kuten halonhakkuu ja lampunvaihdot kuin myös erilaiset rakentelut. Asiakasyrityksemme on luotettava ja vakavarainen toimija alallaan.

Työpäiväsi

Työpäiväsi täyttävät erilaiset monipuoliset kiinteistön hoitoon, korjaukseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät. Työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi pienet remonttityöt, nurmikonleikkuu, tavaroiden kuljetus, puunkaato sekä valaisimien vaihdot. Jokainen päivä on erilainen ja pystyt myös itse vaikuttamaan työpäiviesi kulkuun.

Arvostamme

  • Halua tehdä työtä käsilläsi
  • Kokemusta monipuolisesta nikkaroinnista
  • Taustaa esimerkiksi rakennusalalta, sähköhommista tai muista kiinteistöhoidon töistä ja harrastusten kautta kerrytettyä osaamista kiinteistöalalta
  • Omatoimista otetta työhön
  • Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset käyttämään hankittua osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja tämä työ sopiikin juuri puuhakkaalle ja vaihtelunhaluiselle rakentelijalle. Osaava talonmies saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään. Saat tueksesi osaavan pienen tiimin, mutta työpäiväsi sujuvat paljolti itsenäisessä työssä.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Asiakasyrityksessämme toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: talonmies, kiinteistönhoitaja, isännöitsijä,