(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja (tekninen)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Sukevalle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Asiakaskohteitamme on yli 4000 ympäri Suomen.

Työssäsi huolehdit toimitilakiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä vaativassa asiakaskohteessamme Sukevalla. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät (LVI), joiden parissa työskentelet itsenäisesti ammattilaisen ottein. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7–15, mutta olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystykseen. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Edellytämme alalle soveltuvaa teknisenalan ammattikoulutusta ja vankkaa, mieluiten yli kahden vuoden kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Kokemus mm. talotekniikasta katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. B-ajokortti on välttämätön. Lisäksi hallitset taloautomaation järjestelmät ja kiinteistönhoidon huoltokirjat. Työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme lähettämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.1.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -