(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja / Tekninen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019
Oletko kiinteistönhuollon ammattilainen joka hakee uusia haasteita?


Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteeseemme Nokialle, Nokian renkaille.


Työ koostuu  kiinteistönhoitajan sekä kiinteistön teknisistä  ylläpitotehtävistä suuressa asiakkuudessamme Nokialla. Työtehtäviisi kuuluu mm. kiinteistön kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät, joiden parissa työskentelet ammattilaisen ottein. Työskentelet arkipäivisin klo 8–16. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.


Edellytämme hakijalta kiinteistönhoitajan perustutkintoa sekä alan työkokemusta. Sähköasentajan, LVI-asentajan tai muun alalle soveltuvan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon katsomme tottakai eduksesi. Tehtävän hoitaminen vaatii teknistä osaamista, hyvää peruskuntoa, asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä b- ajokorttia. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.10.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.