Kiinteistönhoitaja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Tampereelle!


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut varmistavat kiinteistöjen päivittäisen toimivuuden, toteuttaa ennakkohuollot sekä huolehtii piha- ja viheralueista. Tuotamme esimerkiksi liike-, teollisuus- ja julkiskiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme kiinteistöjen toimintakykyä pitämällä huolen sopivista käyttöolosuhteista, energiankäytöstä ja kiinteistön arvon säilymisestä. Meille on tärkeää varmistaa asiakkaidemme kiinteistön toimintakyky koko sen elinkaaren ajan.


Tässä tehtävässä pääset kiinteistön siisteys – ja huoltotöiden lisäksi vastaamaan asemanhoidosta. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa jakelulaitteiden ja mittareiden huollot ja korjaukset sekä polttoainemittaukset. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, sillä kohteita on useita Tampereen alueella. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 7-15 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävässä menestyminen vaatii ahkeraa työotetta ja toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta erityisesti asemanhoitajan tehtävistä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan. Olet omatoiminen tekijä, joka viihtyy ulkona säällä kuin säällä ja nauttii monipuolisista työtehtävistä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä vuorovaikutustaitoja.


Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä! Tässä tehtävässä tarjoamme paikan ammattitaitoisessa tiimissä, jolla on kyky ratkaista ongelmia asiakkaamme arjessa luoden laadukasta palvelua. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin.


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 22.01.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka - 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot