Kiinteistönhoitaja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2021

Asiakasyrityksemme on tunnettu Tampereen alueella toimiva kiinteistöpalveluyritys. Asiakkaamme tarjoaa monipuolisesti erilaisia palveluita kiinteistönhuoltoon.

Etsimme heille nyt

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Tampereelle!


Etsinnässä on hyvä tyyppi, jolta odotetaan reipasta, oma-aloitteista ja tunnollista työotetta. Alan koulutusta ei vaadita, vaan arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä ja erityisesti motivaatiota työtä kohtaan!

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia ns. talonmiehelle kuuluvia sisä- ja ulkotöitä asuinkiinteistöissä. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa pieniä korjaustöitä, viemärien avauksia ja suodattimien vaihtoa. Ulkotöitä ovat esimerkiksi roskakierrokset, liputukset, nurmikonleikkuu, lumi- ja hiekoitustyöt. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan tässä tehtävässä eduksesi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tämän monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän sekä kilpailukysykyisen palkkauksen sopimuksen mukaan. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, mutta toivomme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen ja valmiutta myös päivystämään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, laita viipymättä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveen kera tulemaan meille alla olevan linkin kautta.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1244 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8 - 16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Aleksi Aalto p. 044 740 4505 .Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot