(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja, Tampere
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Oletko aktiivinen ja kehittämishaluinen kiinteistönhoidon ammattilainen? Etsitkö pidempiaikaista työsuhdetta?

Etsimme nyt innostunutta ja ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakkaallemme Tampereen Kalevaan.

Haemme kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on kokopäivätyö ja työaika on arkisin kello 7.00-16.00. Työkohteet ja kiinteistöt sijaitsevat Kalevan alueella. Tehtävänäsi on varmistaa asukkaiden asumisviihtyvyys, tuottaa laadukkaita ja asukkaiden tarpeita vastaavia kiinteistöpalveluja, sekä kehittää toimintaa yhteisten tavoitteiden mukaisesti.

Kiinteistönhoitajana vastuualueesi kattaa sisätyöt, ml perus LVI-huollot, hanat, vessat, automaation säädöt sekä ulkoaluetyöt sesongin mukaisesti kattaen roskalenkit ja talvisin lumityöt. Koneenajotaito ei ole välttämätön. Suoriudut päivittäisistä töistä sujuvalla suomen kielen taidolla. Sovit tähän tehtävään, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Hoidat tehtäväsi reippaasti joskus hyvinkin haastavissa ja muuttuvissa olosuhteissa. Tärkeintä on ihmisläheinen ja palveluhenkinen asenne, jämäkkä työskentelyote, sekä halu kehittää omaa työtä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla B-ajokortti.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat kääriä hihat ylös kiinteistönhoidon tehtävissä, joissa työpäivän sisältöä tai tehtäviä ei ole etukäteen määritelty.

Tuntuiko tehtävä omalta? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi tehtävän alle. Hae paikkaa pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Personalhusetin Miialta p. 050 362 3984 tai Leeviltä p. 045 78817711.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä