(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle asiakaspalvelutaitoista

KIINTEISTÖNHOITAJAA.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulle kaikkein tärkeintä työssäsi on ASIAKAS. Haluat tehdä asiakkaan tyytyväiseksi olemalla ystävällinen ja palvelualtis sekä tekemällä laadukasta huoltomiehen/kiinteistönhoitajan työtä ammattiylpeydellä. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta koneenkuljettamisesta ja innostusta päivystykseen, mutta nämä eivät ole edellytyksenä.

Työnkuva sisältää sekä sisä- että ulkotöitä. 

Toivomme sinulta

  • työkokemusta alan tehtävistä vähintään vuoden verran
  • alalle sopivaa koulutusta
  • kokemusta vesikalusteiden korjauksista ja kiinteistöautomaatiosta
  • tietotaitoa asiakaspalvelutilanteisiin
  • perinteistä talonmiehen osaamista ja hyvää henkeä tehdä töitä
  • hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa
  • ajokorttia

Asiakkaamme tarjoaa sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn hyvässä työpaikassa, jossa arvostetaan sinun näkemyksiäsi ja kokemustasi. Hyvä asiakaspalvelu on tämän yrityksen valttikortti!

Työ on kokoaikainen päivätyö klo 7-16. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta tässä on mahdollisuus päästä heti vuokrauksen perään vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus on kiinteistöpalveluiden TES:n mukainen.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. Täytä hakemus CV:n kera ja soittele, vastaan mielelläni lisäkysymyksiin.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.