(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja, Tammertalkkarit Oy (Tampre)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Tammertalkkarit Oy on tamperelainen yritys, joka tarjoaa yksilöllistä ja paikallista kiinteistöpalvelua. Yrityksen palvelut ovat suunnattu tamperelaisille asuin- ja liikekiinteistöille ja ne kattavat kaikki perinteiset talonmiehen työt.

Tammertalkkareiden huoltamissa kiinteistöissä pysyvät paikat kunnossa. Vesi tulee sieltä mistä pitääkin ja päätyy sille tarkoitettuun paikkaan. Asianmukaisesti säädetty lämmitys, valaistus ja taloautomaatio pitävät asumismukavuuden yllä.

Etsimme heille nyt 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää kaikkia ns. talonmiehelle kuuluvia töitä, kuten viemärien avauksia, suodattimien vaihtoa ja pieniä korjaustöitä. Pihatöihin lukeutuvat mm. roskakierrokset, liputukset sekä lumityöt ja hiekoitukset. Kohteet sijaitsevat Tampereen keskustassa ja sen läheisyydessä. Ajokortti on työn hoitamisen kannalta välttämätön, mutta omaa autoa ei välttämättä tarvita.

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea tunnollinen ja korkealla työmoraalilla varustettu hyvä tyyppi. Alan koulutusta ei vaadita, vaan arvostamme erityisesti kokemusta ja motivaatiota työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus Wille -traktorilla ajamisesta on tehtävässä eduksi. 

Kyseessä on arkipäivätyö, mutta päivystysviikkoina (enintään 1 vk/kk) hälytyksiä voi tulla muinakin kellonaikoina. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.
 
 Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä HR-koordinaattori Tiia Hietikolta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.