(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja, Tammertalkkarit Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Tammertalkkarit Oy on tamperelainen yritys, joka tarjoaa yksilöllistä ja paikallista kiinteistöpalvelua. Yrityksen palvelut ovat suunnattu tamperelaisille asuin- ja liikekiinteistöille ja ne kattavat kaikki perinteiset talonmiehen työt.

Tammertalkkareiden huoltamissa kiinteistöissä pysyvät paikat kunnossa. Vesi tulee sieltä mistä pitääkin ja päätyy sille tarkoitettuun paikkaan. Asianmukaisesti säädetty lämmitys, valaistus ja taloautomaatio pitävät asumismukavuuden yllä.

Etsimme heille nyt 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.


Työ sisältää kaikkia ns. talonmiehelle kuuluvia töitä, kuten viemärien avauksia, suodattimien vaihtoa ja pieniä korjaustöitä. Pihatöihin lukeutuvat mm. roskakierrokset, liputukset sekä lumityöt ja hiekoitukset. Kohteet sijaitsevat Tampereen keskustassa ja sen läheisyydessä. Ajokortti on työn hoitamisen kannalta välttämätön, mutta omaa autoa ei välttämättä tarvita.

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea tunnollinen ja korkealla työmoraalilla varustettu hyvä tyyppi. Alan koulutusta ei vaadita, vaan arvostamme erityisesti kokemusta ja motivaatiota työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus Wille -traktorilla ajamisesta on tehtävässä eduksi. 

Kyseessä on arkipäivätyö, mutta päivystysviikkoina (enintään 1 vk/kk) hälytyksiä voi tulla muinakin kellonaikoina. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=505 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä seniorikonsultti Minna Mansikkamäki arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.