(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja talkkaritiimiin Itä-Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Pysyvätkö hyppysissäsi niin porakoneet kuin älypuhelimetkin? Oletko tarkkuudella ja positiivisella asenteella varustettu kiinteistöhuollon ammattilainen? Etsitkö kokoaikaista ja vakituista työtä? It's a match! Meillä on nyt hakusessa


KIINTEISTÖNHOITAJA ITÄ-HELSINKIIN

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Talkkarina olet ylpeä omien kohteidesi pihatöistä sekä yleisestä viihtyvyydestä. Vastuullesi kuuluvat myös asuinkiinteistöjen huoltotoimet, ja oletkin taidokas ratkomaan ongelmia ja korjaamaan vikoja. Talkkarina työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15, mutta toivomme myös valmiutta ilta- tai viikonlopputöihin tiukan paikan tullen. Halutessasi sinulla on päivystysmahdollisuus, jolloin saat päivystyskorvausta. Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli kyseessä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

 

Ketä etsimme? Käsittelet näppärästi kiinteistönhoitokoneita ja osaat vastata itsenäisesti asuinkiinteistöjen teknisistä kiinteistönhoitotehtävistä. Toivomme, että osaat organisoida urakoitsijoita, käyttää huoltokalentereita, sekä valvoa ja organisoida esimerkiksi määräaikaishuoltojen toteutumista. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on muutaman vuoden kokemus kiinteistöhuollon tehtävistä ja parhaassa tapauksessa myös alan ammattitutkinto. Teet töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja työkavereidesi kanssa. Viihdyt hyvin asiakastyössä ja nautit siitä, kun voit olla avuksi.   

 

Mitä kannattaa valita L&T? L&T:ltä saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. L&T:läisenä sinulle kuuluvat tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi modernit työlaitteet ja -välineet.
 
Kiinnostuitko? Mikäli monipuolinen työ talkkarina kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 15.8 mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan talkkarin löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Palvelupäällikkö Katarzyna Sporysz-Weiss vastaa kysymyksiisi tehtävästä: katarzyna.sporysz-weiss@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että hakemukset otamme vastaan rekrytointijärjestelmämme kautta.