Kiinteistönhoitaja talkkaritiimiin Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

Talkkarit huolehtivat kiinteistöjen kaikista huoltotoimenpiteistä - asukkaat saavat tarvitsemansa huoltomiehen palvelut aina samalta tutulta talonmieheltä. Talokohtaisesti nimetty talonmies varmistaa, että asuminen on helppoa ja mukavaa. Haluaisitko sinä olla osa talkkaritiimiämme? Haemme nyt 

 

KIINTEISTÖNHOITOTEHTÄVIIN TALKKARIA

 

Helsingin alueelle. Tässä tehtävässä vastaat sinulle nimettyjen kiinteistöjen sisä- ja ulkoaluetöista.  Talkkari työskentelee arkisin klo 7-15.30 ja halutessasi sinulla on päivystysmahdollisuus. 

 

Mitä odotamme? Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja alan ammattitutkinto. Tunnet kiinteistönhoidon koneiden käsittelyn ja osaat vastata itsenäisesti asuinkiinteistöjen teknisistä kiinteistönhoitotehtävistä. Teet töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja työkavereidesi kanssa. Viihdyt hyvin asiakastyössä ja nautit siitä kun voit olla avuksi.   

 

Mitä tarjoamme? Monipuolisen tehtävän, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen! Isona talona tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet ja meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

 

Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olet kiinnostunut työskentelemään. Lisätietoja saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1223766
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekry L&T Rekry (offre29231935.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Helsinki