Kiinteistönhoitaja - Siilinjärvi
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021
Siilinjärven Kotipolku Oy on kiinteistöosakeyhtiö, joka on perustettu 1966 ja on pääosin Siilinjärven kunnan omistama. Yhtiön tehtävänä on tarjota vuokra-asuntoja omakustannushintaan. Yrityksen omistuksessa on 955 asuntoa Siilinjärven alueella. Siilinjärven Kotipolku Oy:llä on tytäryhtiö Siilinjärven Asumisoikeus Oy.

Siilinjärven Kotipolku Oy on siirtämässä kiinteistönhuoltoa omaksi toiminnakseen ja tämän vuoksi etsimme heille Vastaavaa Kiinteistönhoitajaa ja kahta Kiinteistönhoitajaa vakituisiin työsuhteisiin. Töiden aloitus on toukokuun alussa.
Kiinteistönhoitajana toimit kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävissä tehden kiinteistöjen tekniikan tarkkailua, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoja. Työnkuvaasi sisältyvät muun muassa
  • osallistuminen yhtiön kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitotöihin kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueilla
  • pienimuotoiset kiinteistöjen ja huoneistojen korjaustyöt
  • kiinteistöjen pihatyöt, kuten käsilumityö ja hiekoitus (konetyöt ulkoistettu), nurmen leikkaus ja roskalenkit
  • kulutusseuranta
  • raportointi ja tiedottaminen
  • asuntotarkastukset ja asuntonäytöt
Vastaavana kiinteistönhoitajana hoidat yhdessä kiinteistönhoitajien kanssa heidän toimenkuvaansa kuuluvia tehtäviä. Lisäksi vastaat Siilinjärven Kotipolku Oy:ssä ja Siilinjärven Asumisoikeus Oy:ssä huolto- ja kunnossapitotoiminnan ohjaamisesta, valvonnasta, suunnittelusta, huoltokirjan ylläpidosta, opastamisesta, toteuttamisesta ja materiaalihankinnoista huollon tarpeisiin. Vastuullasi on myös kiinteistöhuollon ja siivouksen laadun tarkkailu sekä kiinteistöhoitajien ohjaus päivittäisessä toiminnassa. 
Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on suoritettuna kiinteistöalan toisen asteen koulutus (esimerkiksi kiinteistönhoitaja) ja olet hankkinut jo muutaman vuoden työkokemuksen alalta. Vastaavalta kiinteistönhoitajalta odotamme vähintään neljän vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulta löytyy ajokortti ja eduksi katsomme työturva- ja tulityökortin. Sinulla on kiinteistöautomaation tuntemusta ja huoltokirjaosaamista sekä kiinnostusta kiinteistöalaa kohtaan. 
Asenteesi työntekoon on kohdillaan ja teet työtäsi oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työstäsi. Puhut sujuvasti suomen kieltä ja haluat tehdä työsi asiakaspalveluhenkisesti. Sinulla on hyvä paikallistuntemus ja omaksut nopeasti uusia asioita.
Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen päivätyön Siilinjärvellä. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään tiimissä toisiaan tukien. Työvälineet ja -vaatteet tulevat yritykseltä ja käytössäsi on yrityksen pakettiauto.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.3.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot