Kiinteistönhoitaja Seinäjoelle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Etsimme nyt Seinäjoelle tiimimme vahvistukseksi

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on osa-aikainen työ, joka on määräaikainen toukokuun loppuun 2022 asti. Työtä tehdään vähintään 10h/vko. Todennäköistä on saada lisätunteja! Vastuullasi on kiinteistönhoidon ulko- ja sisätöitä Seinäjoen alueella. Työhön kuuluu erityisesti työt L&T:n kohteissa, kuten pieniä remonttihommia, maalausta ja kiinteistön kunnostustöitä. Etsimme siis kiinteistöhuollon moniosaajaa! Työ on liikkuvaa ja päivässä liikutaan eri kohteiden välillä.Töitä tehdään useimmiten arkisin päivävuoroissa, mutta tarpeen tullen olet valmis joustamaan työajoissa. 

 

Ketä etsimme? Alan koulutus ja työkokemus on eduksi tässä tehtävässä. Perehdytämme sinut kuitenkin huolella tehtävään! Toivomme sinulta sosiaalista pelisilmää asiakaspalveluun, sillä tulet työskentelemään asiakkaiden parissa päivittäin. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli pesti monipuolisten kiinteistöjen parissa herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakasryhmän päällikkö Juho Kriikku osoitteessa juho.kriikku@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529384
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Seinäjoki