(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja (Sastamala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kiinteistöhuoltoalan yritys, joka etsii kauttamme kiireisellä aikataululla osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kiinteistönhoitajaa Sastamalaan. Työ alkaa heti kokopäiväisenä vuokratyösuhteena ja työtä on tarjolla osaavalle tekijälle toistaiseksi.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan hakijalle eduksi. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut ja aktiivinen asenne työtä kohtaan sekä täsmällisyys ja luotettavuus. Lisäksi työntekijältä toivotaan suomenkielen taitoa, ripeää työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Toimenkuvaan kuuluu myös ajoittaisia päivystystehtäviä arki- ja viikonloppuaikoina. Päivystyksestä maksetaan erillinen korvaus. Tekijä perehdytetään päivystystehtävään, joten aikaisempaa päivystyskokemusta tästä ei välttämättä tarvitse olla.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta päivystystapauksissa myös viikonloppuisin. Arkisin työvuorot ajoittuvat klo 6:00-16:00 väliselle ajalle. Työtä tehdään Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla. Päivystystehtävien vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta päästä päivystyskohteisiin alle 30 minuutin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 välillä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.