(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Saloon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Saloon.<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit asiakaskohteidemme kiinteistöjen ulkoalueiden siivous-ja kunnossapitotehtävistä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 06 – 15.00 välillä. Työsuhde tulee olemaan kokoaikainen ja vakituinen.


Tähän tehtävään edellytämme useamman vuoden kokemusta vastaavan kaltaisista työtehtävistä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta ja oman työn organisointikykyä. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa, B-ajokorttia, sekä ajantasaisia IT-taitoja.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista kiinteistönhoitajan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siitä lisää digilehdestämme työntekijämme Aleksin kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 9.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa 1.9.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -