(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja sairaalaympäristöön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019
Etsimme nyt talotekniikan tuntevaa KIINTEISTÖNHOITAJAA kuntoutuskeskukseen Helsinkiin. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin. 

Tehtävässä kiinteistön kunnossapito- ja huoltotehtävistä. Lisäksi huolehdit kiinteistöjen LVIA-laitteistojen ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävistä sekä nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan mukanaan tuomista säätö- ja seurantatehtävistä. Työhön kuuluu myös ulkoalueiden hoito sekä tarvittaessa kalustesiirrot asiakkaan toiveiden mukaan. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7 – 15.30 välillä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, esimerkiksi talvella töihin on tultava aikaisin lumitilanteen niin vaatiessa.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on alan ammattikoulutus ja työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Odotamme, että sinulla on erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ja osaat ottaa huomioon tilojen käyttäjät. Hyvä peruskunto, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat välttämättömiä työssä menestymiseen. Eduksesi katsomme Tampuurin-käyttötaidon lisäksi paloilmoittimen hoitajakurssin, työturvallisuus- sekä tulityökortin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi sekä tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm- liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 14.11.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -