(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Rovaniemelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Etsitkö vaihtelevia työpäiviä ja mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhön? Coorin toiminnan laajentuessa Rovaniemellä etsimme nyt tiimiimme

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Miksi kannattaa tulla töihin Coorille?
Tarjoamme sinulle työpaikan missä pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja työnkuvasi kehittämiseen. Aikaa ei kulu huonoilla työvälineillä tuhraamiseen, sillä käytössämme ovat nykyaikaiset sekä hyväkuntoiset laitteet ja työkalut. Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia ja työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työvuorot sijoittuvat vaihdellen maanantain ja sunnuntain väliin kello 7-15, mutta toivomme sinulta myös päivystysvalmiutta.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.

Entä mitä työpäiviisi kuuluu?
Kiinteistönhoitajana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakastyytyväisyyden huolehtimalla asiakkaan piha-alueiden viihtyvyydestä, käytettävyydestä ja turvallisuudesta kunkin vuodenajan ja vallitsevien sääolosuhteiden mukaisesti. Asiakkaalla on useita toimipisteitä Rovaniemellä. Ulkoaluetyöt sisältävät talvella ja kesällä erilaisia käsi- ja konetöitä. Tehtävämme on muun muassa talvella varmistaa turvalliset olosuhteet ulkoalueilla suorittamalla käsi- ja konelumityöt aikataulussa ja huolehtimalla liukkauden torjunnasta. Kesällä leikkaamme nurmikot säännöllisesti ja pidämme viheralueet sekä istutukset siistinä.

Mitä sinulta odotetaan?
Koska saat sopivasti vastuuta, sekä itsenäisen työnkuvan toivomme, että olet tehnyt näitä hommia jo useamman vuoden ajan ja sinulla on kiinteistönhoitajan koulutus. Ammattitaitosi kautta osaat priorisoida tehtäviä ja suunnitella työpäiviäsi.

Tänä päivänä perustason IT-taidot tulee olla hallussa. Sinulla on hyvä koneajotaito, B-ajokortti sekä työturvallisuuskortti. Työ on vahvasti asiakaspalvelua ja tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet toimeen tarttuvaa sorttia ja kanssasi on kiva tehdä töitä.

Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hae tehtävään viimeistään 10.8.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tomi Koistinen, puh. 0505171905, arkisin klo 7 – 15 .