(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja, pk-seutu ja Lohja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Asiakkaamme on menestynyt palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa muun muassa jätehuollon, kierrätyksen ja siivouksen. Asiakasyrityksellämme on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Venäjällä. Heidän tavoitteennaan on keksiä jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää rakennuksia ja materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti, optimoida energiankulutusta sekä luoda hyvinvointia ja työpaikkoja kestävän kasvun kautta.

Nyt etsimme asiakasyrityksemme palvelukseen useampaa

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vaihteleviin tehtäviin pääkaupunkiseudulle sekä Lohjalle.

Työtehtävät vaihtelevat korjaus- ja huoltotöistä erilaisiin pihatöihin, kuten lumitöihin ja nurmikon leikkaamiseen. Työhön sisältyy liikkumista kohteesta toiseen, joten hakijalla tulee olla B-ajokortti.

Tarjolla on sekä ulkoaluehuoltomiehen, kiinteistönhoitajan että teknisen kiinteistönhoitajan tehtäviä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy koneenajotaitoa sekä myös teknisempää osaamista kiinteistöjen huollosta. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Vaikka työ onkin hyvin itsenäistä, edellyttää siinä menestyminen myös sanavalmiutta ja hyviä tiimityötaitoja. Työ on ajoittain kiireistä, joten hyvä paineensietokyky on tehtävässä välttämätön. Etsimme henkilöä, jolta löytyy kokemuksen lisäksi myös hyvää työmotivaatiota ja -asennetta.

Hakijalta edellytämme:
- B-ajokorttia
- Aiempaa kokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä
- Kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn
- Asiakaspalveluhenkisyyttä

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
- Kiinteistöalan koulutuksen
- Työturvallisuuskortin

Hakijalle tarjoamme:
- Vakituisen ja pitkäaikaisen työpaikan
- Mielenkiintoiset ja itsenäiset työtehtävät 
- TES:n mukaisen palkkauksen

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksia huomioidaan ainoastaan sähköisessä muodossa rekrytointijärjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:
Sonja Mattila
Henkilöstökonsultti
sonja.mattila@wippiiwork.com