(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Pirkkalaan tai Lempäälään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Hyötytoimi Lehtonen Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen KIINTEISTÖNHOITAJAA. Yrityksellä on toimitilat sekä Lempäälässä että Pirkkalassa, joten tehtävään valitun henkilön toimipiste voi olla kumpi vain. Yrityksen asiakkaina on n. 100 vakikiinteistöä; pääasiassa rivi- ja kerrostaloja. Työtä tehdään arkisin klo 7-15/8-16 välisenä aikana. Talviaikoina hakijalta toivotaan joustavuutta työvuorojen suhteen. Päivät ovat samanpituisia, mutta alkamisajat saattavat vaihdella.

 

Etsimme motivoitunutta tekijää kiinteistöjen pihahuollon työtehtäviin. Tehtäviisi kuuluu nurmikon leikkuuta, lumitöiden tekemistä, lehtien siivousta sekä muita piha-alueiden kunnossapitotehtäviä. Työpäivääsi saattaa kuulua rännien putsausta, joten korkeita paikkoja et saisi arkailla. Hakijalta toivotaan aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai kiinteistöhuoltoalan koulutusta. Asenne tehtävää kohtaan kuitenkin ratkaisee.

 

Työtä tehdään alkuun tiimissä/parin kanssa, joten toivomme sinun omaavan hyvät yhteistyötaidot. Tärkeintä työssä pärjäämisen kannalta on motivaatio ja asenne. Koneenajotaito katsotaan hakijoille eduksi, mutta tarvittaessa se voidaan kyllä kouluttaa. B-kortti työssä tarvitaan, mutta auton saat työnantajalta käyttöösi. Jos sinulta löytyy perus osaamista ja valmiudet oppia nämä tehtävät, niin hae rohkeasti paikkaa!

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa porukassa sekä kilpailukykyisen palkkauksen kokemuksesi mukaan. Saat myös tietysti tehtäviisi hyvän perehdytyksen. Työ alkaa vuokratyösuhteena Adecco Finland Oy:ssä, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen siis mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Jani Karjalainen puh. 050 444 4480