(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja - Pihahuolto Haapaniemi Oy
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020


Kiinnostaisiko Sinua sellainen työ, jossa pääsee näkemään konkreettisesti oman työn jäljen? Työ, jossa saa auttaa ihmisiä ja luoda heille viihtyisämpää ja turvallisempaa asuinympäristöä? Työ, jota saa tehdä itsenäisesti mutta ympärillä on mahtava porukka, joka tukee ja auttaa tarvittaessa? Sellainen työ olisi nyt tarjolla!

Etsimme kokenutta KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen, täysipäiväiseen työsuhteeseen Pihahuolto Haapaniemelle. Tässä lämminhenkisessä perheyrityksessä tarjotaan ammattitaitoisia palveluja niin kiinteistö- ja pihahuollossa kuin siivouspalveluissa ja maanrakennustöissä.

Toivomme että omaat positiivisen ja itsenäisen työasenteen, tartut hommiin reippaasti ja työt tulevat tehdyiksi ammattitaitoisesti. Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työkohteet vaihtelevat päivän aikana ja saatkin auton käyttöön työpäivien ajaksi, tätä varten tarvitset B-kortin. Eduksi katsotaan myös erilaisten koneiden ajotaito.

Vastuullesi kuuluvat niin kerrostalojen kuin liikekeskusten ulko- ja sisätiloista huolehtiminen. Työhön kuuluvat niin korjaus- ja huoltotyöt kuin piha-alueiden hoitaminen, mm. ilman- ja lämmönvaihtoon kuuluvat säädöt, tiivisteiden vaihtamiset, saunatilojen kellojen säädöt, nurmikon leikkuu, jne. Tarvitset työssä myös sosiaalisia taitoja, sillä kohtaat asiakkaita ja asukkaita päivittäin, toivomme että tervehtiminen ja keskusteleminen sujuvat sinulta luontevasti. Tärkein ominaisuutesi kuitenkin on, että koet kiinteistönhoitajan työtehtävät mielekkäiksi ja innostaviksi, haluat kehittyä työssäsi ja oppia lisää!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä, työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään kesän aikana. Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian oheisen linkin kautta sivuillamme www.manpower.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Anu Erkkilä 040 546 0862 tai anu.erkkila@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.