Kiinteistönhoitaja perhevapaan sijaiseksi Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän. Etsimme ammattilaistiimiimme Ouluun
 
KIINTEISTÖNHOITAJAA TUOTANTOTEOLLISUUDEN KOHTEESEEN

 

Minkälainen pesti on tarjolla? Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli etsimme kiinteistönhoitajaa määräaikaiseen, 9.6.2020 saakka voimassa olevaan sijaisuuteen Ouluun. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotöissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin tiukan paikan tullen. 

 

Ketä etsimme? Kaikista tärkein edellytys tehtävässä on asiakasystävällinen ja aikaansaava ote työhön ja motivaatio kehittyä. Kiinteistöhuollon työkokemus on toki eduksi, mutta nohevan ja motivoituneen tekijän perehdytämme tehtävään. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin ja lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Teknistä näppäryyttä on myös hyvä olla, sillä työssä olet tekemisissä niin talo- kuin tietoteknistenkin asioiden kanssa.
 
Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä pääset osaksi hyvää työtiimiä ja saat mukavan esimiehen. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 15.12. mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Heikki Sutinen (puh. 050 431 6701) kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä arkisin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1315878
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekry L&T Rekry (offre31698694.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Oulu