(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja päiväkotiympäristöön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Haemme nyt kiinteistönhoitajaa Joensuuhun.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Työ sisältää monipuolisesti kiinteistöjen ylläpito-, huolto- ja korjaustehtäviä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää kokopäivätyötä klo 6-16 välillä, mutta lisäksi työhön sisältyy päivystysvalmius sekä satunnaisia viikonlopputöitä. Kyseessä on kokoaikatyö ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Edellytämme vähintään parin vuoden työkokemusta kiinteistönhoitotehtävistä. Sinulla on vähintään kiinteistönhoidon perustutkinto, mutta alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva talotekniikan alan tutkinto katsotaan eduksi. Toivomme sinulta automaatio-osaamista ja  mahdollinen sprinkleri- ja paloilmoitinjärjestelmä-osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Tehtävässä tarvitset perustason IT-taitoja sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään palkattavalla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta ja B-ajokortti, oma auto ja pieni e katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.7.2018 mennessä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,  www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -