(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja, Pääkaupunkiseutu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Oletko aktiivinen ja kehittämishaluinen kiinteistönhoidon ammattilainen? Tule meille töihin!

Etsimme nyt innostunutta ja ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakkaillemme Helsinkiin.

Haemme kiinteistönhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräajan jälkeen on mahdollista työllistyä asiakkaallemme kokoaikaisesti. Kyseessä on kokopäivätyö ja työaika on arkisin kello 7.30-15.30. Työkohteista 70% on asunto-osakeyhtiöitä ja loput ovat liikekiinteistöjä. Tehtävänäsi on varmistaa asukkaiden asumisviihtyvyys, tuottaa laadukkaita ja asukkaiden tarpeita vastaavia kiinteistöpalveluja, sekä kehittää toimintaa yhteisten tavoitteiden mukaisesti.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla B-ajokortti ja ajokokemusta. Joissakin asiakaskohteissa toivotaan teknisempää osaamista ja katsomme eduksi tietoteknisen tai sähköalan osaamisen. Suoriudut päivittäisistä töistä sujuvalla suomen kielen taidolla. Sovit tähän tehtävään, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Hoidat tehtäväsi reippaasti joskus hyvinkin haastavissa ja muuttuvissa olosuhteissa. Tärkeintä on ihmisläheinen ja palveluhenkinen asenne, jämäkkä työskentelyote, sekä halu kehittää omaa työtä.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat kääriä hihat ylös kiinteistönhoidon tehtävissä, joissa työpäivän sisältöä tai tehtäviä ei ole etukäteen määritelty.

Tuntuiko tehtävä omalta? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jenni numerosta: 040 161 7122. Parhaiten minut tavoittaa arkisin klo 15-16.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi