Kiinteistönhoitaja pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021
Haemme nyt

Kiinteistönhoitajaa pääkaupunkiseudulle

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Kiinteistönhoitajana työskentelet asiakasrajapinnassa LVIASK kunnossapito-, ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävissä pääkaupunkiseudun asiakaskohteissamme. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- kiinteistöpalvelualan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä,
- kiinteistöautomaation tuntemusta,
- hyviä tietoteknisiä taitoja ja kokemusta sähköisen huoltokirjan käytöstä,
- ajokorttia,
- kykyä tiimityöskentelyyn sekä
- aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta.

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Niko Visa, puh. 040 300 6653, tai sähköpostilla niko.visa@are.fi. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, hae 16.5.2021 mennessä hakulomakkeella!


Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikan suunnannäyttäjä. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut takaavat asiakkaillemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Palvelemme asiakkaitamme noin 3500 arelaisen voimin Suomessa ja Ruotsissa. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Tutustu meihin osoitteessa www.are.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot