(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Etsimme nyt osaavaa KIINTEISTÖNHOITAJAA eri kohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Kyseessä on kokopäivätyö ja työaika on arkisin kello 7-16 välillä. Työpäiviesi sisältö muovautuu liikekiinteistöjen kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Työllistyt suoraan asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla B-ajokortti sekä ainakin muutaman vuoden kokemus kiinteistönhoitajan tehtävistä. Sinulla on vastuullasi useampien liikekiinteistöjen sisätyöt. Omaa autoa et tarvitse, sillä saat uuden työauton käyttöösi. Hoidat tehtäväsi reippaasti haastavissa ja muuttuvissakin olosuhteissa. Tärkeintä on palveluhenkinen asenne, jämäkkä työskentelyote, sekä halu kehittää omaa työtä.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat kääriä hihat ylös kiinteistönhoidon tehtävissä. Työllistyt suoraan asiakkaalle ja saat kilpailukykyisen palkkauksen.

Tuntuiko tehtävä omalta? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 13.9.2020.

Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä