(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Ammattilaistiimimme pääkaupunkiseudulla etsii nyt joukkoonsa

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet tiimissä, jonka erikoisalaa ovat bensa-asemien huoltotoimet. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asemien pienet huoltotehtävät, puhtaanapito, bensamittarien pyyhkiminen, kuittirullien vaihto, sekä lumityöt ja ruohonleikkuu. Kohteita on ympäri pääkaupunkiseutua, joten saat nauttia maisemien vaihtumisesta työpäiväsi aikana! 

 

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa ja tehtävässä on mahdollisuus myös päivystystöihin, ja päivystysvuorossa olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina. Aloitus tehtävään on elokuun alussa.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon tehtävistä. Töitä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti. Tämä vaatii sinulta sosiaalista pelisilmää, näppäryyttä ja oma-aloitteisuutta. Toivomme myös joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T tarjoaa tehtävään valitulle räätälöidyn asemahoitajan koulutuksen sekä kattavan perehdytyksen rooliin. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Pääset myös kiinni ison talon henkilöstöetuuksiin, jotka sisältävät mm. terveys- ja kulttuuripalveluja ja henkilökuntakerhojen järjestämiä tapahtumia. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla laajan työterveyshuollon sekä kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja.

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi mietityttämään, saat lisätietoa tehtävästä asiakasryhmän päällikkö Mikko Lahtiselta, +358503859348 tai palvelumestari Mikko Niemeltä, +358503853728.