(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Meidän remmi poistaa kiinteistöiltä eräpäivän! Haluatko mukaan kiertotalouden käytännön tekijäksi?

 

Haemme nyt huipputiimin uudeksi jäseneksi

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA


vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Pääkaupunkiseudulle. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotehtävissä omissa asiakaskohteissasi. Asiakaskohteita meillä on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöstä vaativiin liikekiinteistöihin. Töitä paiskitaan pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme että olet tarvittaessa valmis myös ilta- ja viikonlopputöihin. Tukenasi on pitkään alalla työskennelleitä kiinteistönhoitajia, joten yksin ei tarvitse ongelmia ratkoa vaikka työskentely onkin pääsääntöisesti itsenäistä!

 

Sinulta löytyy kiinteistöalan pohjakoulutus ja/tai kokemuksen kartuttama varma ote niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöjen uudesta tai vanhemmasta tekniikasta, sekä työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, käyttökokemusta kiinteistötraktoreista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Valmius päivystysvuoroihin on suureksi eduksi. 

 

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet ja järjestelmät, jotka ovat tukenasi työnteossa. Kaupan päälle saat loistavan työyhteisön, jossa huumori kukoistaa ja tiimihengellä homma hoidetaan yhdessä kotiin!
 
Mikäli työkalut pysyvät kädessä ja haluat liittyä meidän rentoon tiimiimme, lähetä hakemuksesi 31.3. mennessä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti nohevien tekijöiden löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelumestari Mikko Niemi (puh. 0503853728) tiistaista torstaihin klo 10-13 välillä.