(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä ja itsenäiseen työhön kykenevää KIINTEISTÖNHOITAJAA Pääkaupunkiseudulle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu kunnossapito- ja huoltotyöt erilaisissa kohteissa Espoon ja Helsingin alueella. Työn teko tapahtuu toimisto- ja asuinkiinteistöissä. Työskentelet pääsääntöisesti kello 7-15 välillä arkipäivisin, mutta töitä olisi hyvä pystyä tekemään tarvittaessa kello 6-22 välillä erikseen sovittuna ajankohtana. Myös satunnaiset viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Toivomme siis hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto. Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinteistönhuollon perustutkintoa. Työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä sillä oppimishalu ja oikea asenne ovat sitäkin tärkeämpiä. Edellytyksenä pidämme myös suomen kielen taitamista suullisesti ja kirjallisesti huoltokirjojen käytössä sekä B-luokan ajokorttia.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.6.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -