Kiinteistönhoitaja pääkaupunkiseudulle sisä- ja ulkotöihin
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Oletko kiinteistöhuollon parissa pidempään työskennellyt jämpti osaaja? Etsitkö työpaikkaa, missä saat vastuullesi kohtuullisen alueen, ja tiimin missä työpanostasi arvostetaan? Jos nyökyttelet päätteesi ääressä, jatka lukemista sillä etsimme nyt pääkaupunkiseudulle

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Miksi kannattaa tulla töihin Coorille?  
Tässä harvoin tarjolla olevassa työmahdollisuudessa, saat sopivasti vastuuta kiinteistönhoitajan roolissa. Saat vastuullesi kohtuullisen työalueen pääkaupunkiseudulla  ja vapauden sekä vastuun suunnitella työpäiviesi sisällön. Aikaa ei kulu huonoilla työvälineillä tuhraamiseen, sillä käytössämme ovat nykyaikaiset sekä hyväkuntoiset laitteet ja työkalut. 

Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia ja työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työt ovat pääsääntöisesti arkisin kello 8-16 .

Entä mitä työpäiviisi kuuluu?  
Tuttuja juttuja sinulle, joka olet aikaisemminkin työskennellyt kiinteistönhoidon tehtävissä. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia asuinkiinteistöiden huolto- ja korjaustehtäviä, sekä kiinteistöjen hoitoon ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä, kuten esimerkiksi, paloilmoitin- ja sprinklerijärjestelmien kk-kokeet, kiinteistötekniset huollot ja asennus- ja korjaustyöt. Suomen luonnostakin pääset nauttimaan, sillä myös ulkotyöt kuuluvat työnkuvaan.  

Mitä sinulta odotetaan?  
Koska saat sopivasti vastuuta, sekä itsenäisen työnkuvan odotamme, että olet tehnyt näitä hommia jo useamman vuoden ajan ja sinulla mahdollisesti kiinteistönhoitajan tutkinto. Ratin taakse pitää pystyä hyppäämään ja B-ajokortti on edellytys tehtävään valittavalla henkilöllä. Työ on asiakaspalvelua ja tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa.   
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hae tehtävään viimeistään 16.5.2021 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa  Andrus Kalm andrus.kalm@coor.com.

Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot