(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja pääkaupunkiseudulle sisä- ja ulkotöihin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Tuntuuko sinusta, että istut valtaosan työpäivästäsi autossa, ja sinulla on aina kiire seuraavalle asiakkaalle?  Oletko teknisen kiinteistönhoidon ammattilainen? Jos nyökyttelet päätteesi ääressä jatka lukemista, sillä meillä on sinulle Helsingin ytimessä sopiva työpaikka avoinna, sillä etsimme nyt   TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA   ottamaan koppia muutaman hotellin kiinteistönhoidosta.   Mitä Coor tarjoaa sinulle ja tehtävänkuvasi
Heti alkuun haluamme sanoa sinulle, että työsuhteesi on vakituinen ja kokoaikainen arkityö. Työpäiväsi sijoittuvat vaihdellen kello 7-16 välille. Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia. Olet arvostettu hotellin henkilökunnan sekä ja Coorin huoltotiimin jäsen. Työpaikkaasi pääsee helposti myös julkisilla, mutta autosi voit jättää työpäivän ajaksi myös hotellin parkkihalliin.   Hotellin kiinteistönhoidossa työpäiviisi kuuluu sellaisia asioita kuin palvelupyyntöjen vastaanottaminen sähköisen huoltokirjan kautta ja niihin reagointi. Rakennuksessa on useita teknisiä järjestelmiä sekä turvajärjestelmiä joiden hallinta, valvonta sekä ylläpito ovat vastuullasi. Uskomme, että tiedätkin jo että kyseessä ovat rakennusautomaatio, lämmitysjärjestelmät, jäähdytysjärjestelmät, paloilmoitin, sprinklerijärjestelmät, turvavalaistukset ynnä muut järjestelmät. Huolehdit myös kiinteistön energianhallinnasta. Lisäksi huolehdit vuosihuoltojen- ja määräaikaistarkastusten organisoinnistai annettujen raamien mukaisesti.   Hotellissa on pieni ulkoalue, jonka siisteyden ylläpito kuuluu myös toimenkuvaasi.   Ketä etsimme? Tässä tehtävässä onnistumiseen tarvitset seuraavia taitoja   - kiinteistönhoitajan ammattitutkinto tai muu tekninen koulutus, kuten sähköasentaja
- hyvä suomen kielen taito
- tulityökortti
- kokemusta paloteknisten järjestelmien käytöstä
- B-ajokortti   Erimomainen asiakaspalveluasenne ja taidot ovat myös isossa roolissa tässä työssä, joten toivomme, että olet hyvä ihmisten kohtaamisessa.   Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hae tehtävään viimeistään 2.3.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.      Jos meiltä jäi jotain kertomatta lisätietoja tehtävästä antaa sinulle mielellään arkisin  palveluesimies Juho Mäkinen p. 050 364 4621.
Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).