Kiinteistönhoitaja, Oulu
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Haemme ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme OULUN ja KIIMINGIN alueelle.


TYÖNKUVASI
Tehtävässäsi vastaat pääasiassa koulukiinteistöjen kunnossapito- ja huoltotehtävistä Oulun ja Kiimingin alueella sijaitsevissa asiakaskohteissamme. Huolehdit kiinteistöjen LVIA-laitteistojen ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävistä sekä nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan mukanaan tuomista säätö- ja seurantatehtävistä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7–15, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sillä tehtävään sisältyy myös päivystysvuoroja, jolloin muutkin työajat ovat mahdollisia. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.


MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Etsimme asiakaslähtöistä kiinteistönhoidon ammattilaista, joka omaa jo useamman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä, erityisesti kokemuksen koulu- ja liikekiinteistöjen huoltamisesta katsomme eduksi. Edellytämme soveltuvaa koulutusta (kiinteistöpalvelualan perus- tai ammattitutkinto) sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Päivittäisten kiinteistönhoitotehtävien lisäksi sähköisten huoltokirjojen käyttö kuuluu työnkuvaasi, joten on ehdottomasti eduksi, mikäli sinulla on jo kokemusta niiden käytöstä (Haahtela, BEM ja Granlund Manager). Työssäsi tarvitset B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden päästäksesi liikkumaan sujuvasti kohteiden välillä sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.


Lisäksi odotamme sinulta ripeää ja oma-aloitteista työotetta, kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä oman työn organisointitaitoja. Olet joustava tiimipelaaja ja omaat hyvän tilannetajun. Ymmärrät laadukkaan työn merkityksen asiakassuhteelle ja haluat työssäsi tuottaa laadukasta palvelua.


MIKSI ISS PALVELUT?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme isossa kansainvälisessä konsernissa, kiinnostavat ja monipuoliset työkohteet sekä mukavan työporukan. Osallistamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä sekä tuemme aktiivisesti tutkintotavoitteista kouluttautumista. ISS Palveluilla sinulla on työsi tukena ammattitaitoiset kollegat sekä ison talon etuina laadukkaat prosessit ja työkalut, joiden kehittämiseen pääset osallistumaan myös itse aktiivisesti. Tule mukaan luomaan tiloja, joissa on hyvä olla.


KIINNOSTUITKO TEHTÄVÄSTÄ?
Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Kerro meille itsestäsi täyttämällä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.9.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


 


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot