(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja osa-aikatyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA viikonloppupainoitteiseen osa-aikatyöhön Hyvinkäälle. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin. 

Tehtävässä vastaat monipuolisista kiinteistön huoltotehtävistä ja ulkoaluetöistä asiakaskohteissamme, pääsääntöisesti kausiluonteisissa ja viikonloppupäivystyksissä. Tehtävä on osa-aikainen, työajat sijoittuvat pääsääntöisesti viikonlopuille, mutta myös viikolla voi olla töitä tarjolla olosuhteista riippuen.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on innostunut asenne työntekoon ja erityisesti asiakaspalveluun. Edellytämme joko kiinteistöpalvelualan tai talotekniikan perustutkintoa tai työssä hankittua osaamista kiinteistönhoitajan tehtävistä. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa, ajantasaisia IT-taitoja, koneajotaitoa, B-ajokorttia ja hyvää peruskuntoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta! Hakuaika päättyy 15.12.2019. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -