Kiinteistönhoitaja Mäntsälään
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Hei osaava KIINTEISTÖNHOITAJA – me etsimme sinua kokopäiväiseen työsuhteeseen Mäntsälään!


Tässä tehtävässä vastaat kiinteistöjen monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä sekä ulkoalueiden hoitotöistä asiakaskohteissamme. Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin klo 5–17 välillä. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.


 


Tarjoamme sinulle


 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä kesäapulaisena aloittaneen Pertun urapolusta
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
 • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle

 


Sinulta me toivomme


 • kiinteistöpalvelualan perustutkintoa sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä
 • B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työn liikkuvan luonteen vuoksi
 • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
 • erinomaista palveluasennetta ja ongelmanratkaisukykyä
 • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa


Me, ISS Suomi
, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Kiinteistön ylläpidossa työskentelet aina ajankohtaisessa ammatissa ja huolehdit niin työkavereidesi, asiakkaidemme kuin kiinteistöjen turvallisuudesta. Talvisin pidät lumet pois tieltä, kesäisin nurmikot siisteinä. Sisätiloissa toimit yhtä ennakoivasti – ennen kuin huoltotarvetta huomataankaan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae oheisen linkin kautta viimeistään 28.1. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot