Kiinteistönhoitaja Lohjan alueelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Etsimme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA LOHJALLE!

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalveluissa tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ylläpitokokonaisuuksia, jotka sisältävät mm. huolto-, hoito-, modernisointipalveluja, joissa näkyy ammattitaito sekä asiakaslähtöinen palvelu. Toiminnassamme korostamme energia- ja kustannustehokkuutta sekä ennakointia.


Työtehtävissäsi vastaat asiakaskohteidemme erilaisista kunnossapito -ja huoltotöistä kiinteistöjen ulkoalueilla sekä sisätiloissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 07 – 15 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ edellyttää ajokorttia eri asiakaskohteidemme välillä kulkemiseen.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat aiempaa kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä useamman vuoden ajalta. Eritysesti katsomme eduksesi kokemuksen sähköisistä huoltokirjoista, erilaisten työkoneiden käytöstä ja kiinteistönhoidosta myymäläkohteissa sekä muissa sisätiloissa. Tehtävässä menestymiseen tulet tarvitsemaan hyviä vuorovaikutustaitoja, ajantasaisia IT-taitoja sekä erinomaista suomen kielen taitoa päivittäisessä työskentelyssäsi asiakaskohteissamme. Arvostamme myös asiakaslähtöisyyttä sekä motivaatiota kiinteistöpalvelualaa kohtaan.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja kerro meille itsestäsi! Hakuaikaa on 18.04.2021 asti. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot