(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Lohjalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut varmistavat kiinteistöjen päivittäisen toimivuuden, toteuttaa ennakkohuollot sekä huolehtii piha- ja viheralueista. Tuotamme esimerkiksi liike-, teollisuus- ja julkiskiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme kiinteistöjen toimintakykyä pitämällä huolen sopivista käyttöolosuhteista, energiankäytöstä ja kiinteistön arvon säilymisestä. Meille on tärkeää varmistaa asiakkaidemme kiinteistön toimintakyky koko sen elinkaaren ajan.

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Lohjalle!

Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhoidon työtehtävät asiakaskohteissamme. Työtä tehdään pääasiallisesti arkisin klo 6-16 välillä, mutta työ sisältää päivystysvuoroja, jolloin muutkin työajat ovat mahdollisia. Työ on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Talotekniikka ja lumityökoneet ovat sinulle tuttuja. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhoidon tehtävistä sekä alan koulutusta. Työssä tarvitset suomen kielen taitoa sekä hyvää peruskuntoa ja erinomaista asiakaspalveluasennetta. Omaat hyvät IT-taidot ja hallitset sähköiset huoltokirjat. Toivomme, että viihdyt sekä piha- että sisätöissä ja sinulla on ajokortti.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi . Hakuaika päättyy 21.10.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch".  Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.

–ISS on savuton työpaikka –