(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja, Lohja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Asiakkaamme on menestynyt palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jätehuollon, kierrätyksen ja siivouksen. Asiakasyrityksellämme on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Venäjällä. Heidän tavoitteennaan on keksiä jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää rakennuksia ja materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti, optimoida energiankulutusta sekä luoda hyvinvointia ja työpaikkoja kestävän kasvun kautta. 

Nyt etsimme asiakasyrityksemme palvelukseen

KIINTEISTÖNHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Lohjalle.

Asiakkaallamme on käytössään talonmies-malli, eli kukin kiinteistönhoitaja on vastuussa hänelle osoitetuista tietyistä kiinteistökohteista. Kohteet ovat sekä asuin- että liikekiinteistöjä. Työtehtävät vaihtelevat korjaus- ja huoltotöistä erilaisiin pihatöihin, kuten lumitöihin ja nurmikon leikkaamiseen. Tehtäviin kuuluu myös ajoittainen päivystys. Työhön sisältyy liikkumista kohteesta toiseen, joten hakijalla tulee olla B-ajokortti.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy koneenajotaitoa sekä myös teknisempää osaamista kiinteistöjen huollosta.  Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Vaikka työ onkin hyvin itsenäistä, edellyttää siinä menestyminen myös sanavalmiutta ja hyviä tiimityötaitoja. Työ on ajoittain kiireistä, joten hyvä paineensietokyky on tehtävässä välttämätön. 

Hakijalta edellytämme:
- B-ajokorttia
- Aiempaa kokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä
- Osaamista IV-huolloista ja kiinteistöautomaatiosta
- Kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn
- Englannin kielitaitoa
- Asiakaspalveluhenkisyyttä

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
- Kiinteistöalan koulutuksen

Hakijalle tarjoamme:
- Vakituisen ja pitkäaikaisen työpaikan
- Mielenkiintoiset ja itsenäiset työtehtävät 
- Hyvät työsuhde-edut
- TES:n mukaisen palkkauksen

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö niin käythän jättämässä hakemuksesi pikimmiten. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Otamme vastaan hakemuksia vain Wippii Work Oy:n sähköisen hakujärjestelmän kautta. 

Rekrytointia hoitaa:
Julia Laakso
HR Consultant
julia.laakso@wippiiwork.com
040-7240808