(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja liikekiinteistöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Haemme teknistä KIINTEISTÖNHOITAJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu vastuualueesi teknisesti vaativien liikekiinteistöjen ylläpito- ja huoltotyöt, pienkorjaus- ja asennustyöt. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 16 välillä. Lisäksi tehtävään sisältyy päivystysvalmius.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä kokemusta kiinteistöalan tehtävistä teknisissä liike-toimitilakohteissa. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen, ja teet työtäsi asiakaslähtöisesti.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.10.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -