(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja, Leppävaaran alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Tilapalvelut-liikelaitos hakee kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kiinteistönhoidon kohteina on pääsääntöisesti koulut ja päiväkodit. Työskentelyalue on Leppävaaran alueella.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys (esim. vähintään 3 vuotta alan työkokemusta).

Tehtävässä edellytetään: Voimassa olevaa B-ajokorttia ja autoa käytössäsi.

Arvostamme, että työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella ja sinulla on kokemusta kiinteistöhuollon työtehtävistä. Kiinteistönhoidossa käytettävien koneiden ajotaitoa ja käyttökokemusta, kiinteistötekniikan ja -automatiikan hyvää osaamista sekä tietotekniikan hallintaa ja perusohjelmistojen käytönosaamista. Omaat talotekniikan tuntemusta etenkin lämmityksen ja ilmanvaihdon osalta.

Lisäksi arvostamme positiivisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja sitä, että tiimityöskentely on sinulle tuttua. Toivomme että olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa.