(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Leppävaaraan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Etsimme HUOLTOMIESTÄ asiakaskohteisiimme Espoon Leppävaaran. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä vastaat toimistokiinteistöjen kunnossapito- ja huoltotöistä. 
Työskentelet pääsääntöisesti yhdessä kohteessa ja arkisin päivävuorossa klo 6-16 välillä, mutta toivomme, että olet joustava ja valmis työskentelemään tarvittaessa myös muissa kohteissamme pääkaupunkiseudulla. 

Tehtävään valittavalta edellytämme oikeanlaista asennetta työntekoon ja oppimiskykyä. Tarvitset tehtävässä  B-ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia. Toivomme, että olet luotettava, joustava, ripeä sekä ennen kaikkea hyvä tiimin jäsen ja erinomainen asiakaspalvelija. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa sekä mahdollisesti myös englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.  
 
Tarjoamme sinulle vakituisen työn lisäksi ISS Palveluiden koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä liikunta- ja kulttuuriedun hyvinvointisi tueksi. 

Hae tehtävään ja täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.11.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -