Kiinteistönhoitaja, Leppävaara
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2021

Tilapalvelut-liikelaitos hakee kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kiinteistönhoidon kohteina on pääsääntöisesti koulut ja päiväkodit. Työskentelyalue on Leppävaaran alueella.

Työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta kiinteistönhoidon työtehtävistä, osaat ajaa työkoneita ja omaat talotekniikan tuntemusta etenkin lämmityksen ja ilmanvaihdon osalta.

Työpaikan nimi: Tilapalvelut-liikelaitos/palvelutuotanto
Työaika: 38,25 h/vko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys (esim. vähintään 3 vuotta alan työkokemusta).

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa B-ajokorttia ja autoa käytössäsi.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä tiimityöskentelyyn, positiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi arvostamme kiinteistönhoidossa käytettävien koneiden ajotaitoa, kiinteistötekniikan ja -automatiikan hyvää osaamista sekä tietotekniikan hallintaa ja perusohjelmistojen käytön osaamista.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot