(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Lappeenrantaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Etsimme ammattilaistiimiimme Lappeenrantaan
 
KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti on tarjolla? Etsimme kiinteistönhoitajaa kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen Lappeenrannan seudulle. Työsuhde kestää 31.3.2020 asti. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotöissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin tiukan paikan tullen. Tehtävässä on mahdollista päästä myös päivystysrinkiin.

 

Ketä etsimme? Kaikista tärkein edellytys tehtävässä on asiakasystävällinen ja aikaansaava ote työhön ja motivaatio kehittyä. Kiinteistöhuollon työkokemus on toki eduksi, mutta nohevan ja motivoituneen tekijän perehdytämme mielellämme kiinteistöhuollon hommiin vaikka aiempaa kokemusta ei vielä olisi. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin ja lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Teknistä näppäryyttä on myös hyvä olla, sillä työssä olet tekemisissä niin talo- kuin tietoteknistenkin asioiden kanssa.
 
Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman hyvät urakehitysmahdollisuudet. Meillä pääset osaksi hyvää työkööriä ja saat mukavan esimiehen. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 8.9 mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Tuomo Kuosma (puh. 050 4092811) vastaa mielellään kysymyksiisi tehtävästä ke-to 10-14.