(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja, Länsi-Uusimaa
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018
Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa KIINTEISTÖNHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme Länsi-Uudellemaalle

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistönhoidon työtehtävät, joita ovat muun muassa käsilumityöt, kiinteistöhuollon kevät- ja syyssiivoukset, roskalenkit sekä muut monipuoliset kiinteistönhoidon huolto- ja ylläpitotyöt asiakaskohteissamme. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työhön kuuluu olennaisesti lomien sijaistukset ja keikkatyöt. Työaika on pääasiallisesti arkipäivisin klo 6-18 välillä, mutta työtä tehdään satunnaisesti myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Työskentelyalueena on Espoo, Kirkkonummi, Lohja, Karkkila ja Vihti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ahkeraa ja asiakkaat huomioivaa työotetta. Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa ja B-ajokorttia. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus, pieni e-ajokortti sekä kiinteistöhuoltoalan perustutkinto tai työkokemus alalta. 

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.1.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pekka Syrjälä (p. 040 518 3798) arkipäivisin klo 8-16 välillä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -