Kiinteistönhoitaja Lahteen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Etsimme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Lahteen. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä vastaat monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä erilaisissa kiinteistöissä, jotka sijatsevat Lahden alueella. Työaika sijoittuu arkipäiville pääsääntöisesti klo 7-15. 

Edellytämme alan ammattitutkintoa sekä työkokemusta kiinteistönhoitajan tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tarvitset töissäsi myös hyvää peruskuntoa ja B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen esimiehen ja suuren, kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.8.2021 ja tehtävä alkaa syyskuussa.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot