(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Lahteen
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Etsimme asiakkaallemme Lahden seudulle kiinteistönhoitajaa. Työnkuvaan kuuluu pääosin kiinteistöjen piha-alueiden hoitoa, esimerkiksi nurmen ja istutusten siistimistä, tarvittaessa trimmerillä ja ajettavalla leikkurilla ja lumitöitä talvella, vaaditaan siis hyvä yleiskunto tehtävistä selviytymiseen. Työhön saattaa kuulua myös pieniä huolto- ja korjaustöitä, timpurin taitoja ei kuitenkaan vaadita.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kiinteistönhoitoalalta, reipasta otetta ja hyvää työasennetta. Oman auton käyttö välttämätöntä ja siitä maksetaan korvaus matkalaskua vastaan. Palkka TESin mukaan.

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta tai soita rekryyn 0503550300.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.