(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Lahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivaa
AMMATTITAITOISTA KIINTEISTÖNHOITAJAA
vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Lahteen. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa kiinteistönhoidon tehtävissä Lahdessa. Työ on vuorotyötä ja sisältää päivystystä.
Sinulla on vähintään vuoden kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja alan ammattitutkinto. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Työskentelyotteesi on aikaansaava ja asiakasystävällinen. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, koneajotaito on eduksi.
Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
Mikäli vauhdikas ja vaihteleva työ kiinteishoidon parissa kiinnostaa, ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 
PS. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa tai YouTubessa. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.