(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme nyt reipasta KIINTEISTÖNHOITAJAA Kuopioon.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.  


Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhuollon tehtävät kuten asuinkiinteistöjen sekä palvelutalojen ja liikekiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden korjaus ja ylläpito. Työsuhde ovat toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6-16 välillä mutta työhön sisältyy myös päivystysvuoroja viikonloppuisin.


Katsomme eduksi LVI- alan koulutuksen mutta emme edellytä työkokemusta. Tärkeämpää on oikea asenne, aito kiinnostus alaa kohtaan ja valtava halu oppia. Tehtävässä tarvitaan A ja B-ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa, oma auto katsotaan eduksi. Toivomme, että viihdyt ulkotöissä, olet työhön tarttuva ja ripeä sekä asiakaspalveluhenkinen.  


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.10.2018. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -