(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Kuopioon / Siilinjärvelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Oletko luontainen korjailijasielu, joka viihtyy kiinteistöjen teknisessä maailmassa? Meillä on sinulle unelmatyö tarjolla! Ammattilaistiimimme Kuopiossa ja Siilinjärvellä etsii nyt joukkoonsa

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä pääset käyttämään kiinteistöhuollon osaamistasi asiakkaamme kiinteistössä. Kohteita on laidasta laitaan aina isoista teollisuus- ja liikekiinteistöistä pienempiin asuinkiinteistöihin. Kyseisten kiinteistöjen monipuoliset korjaus- ja huoltotyöt tarjoavat sinulle pähkinöitä purtavaksi joka päivä. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa, työaika vaihtelee 7-17 välillä. Työhön kuuluu myös päivystystä.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy usean vuoden kokemuksen kartuttama rautainen ote kiinteistönhoidon tehtävistä sekä monilaista ongelmanratkaisutaitoa. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Viihdyt itsenäisen työn parissa, mutta olet myös valmis joustamaan ja käärimään hihat, kun tiimisi tarvitsee apua. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Olet varustettu hyvällä asiakapalveluasenteella ja palvelualttiudella.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Pääset työskentelemään vaativiin asiakaskohteisiimme, joissa pääset loistamaan osaamisellasi. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa, työntekijäkerhojen etuisuuksia unohtamatta.

 

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 11.10. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä.