Kiinteistönhoitaja Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Kouvolan seudulle.

Työssäsi huolehdit asuin- ja liikekiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä sekä sisällä, että ulkona. Työhön sisältyy teknisempiä tehtäviä, kuten pienimuotoisia LVI- ja remonttitöitä, mutta myös erilaisten työkoneiden ajoa, liputustehtäviä sekä talvisin lumitöitä. Lisäksi tehtävä pitää lähes päivittäin sisällään erilaista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan, mutta tehtävään sisältyy myös viikonlopputöitä (päivystykset, liputukset). Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa, aiempaa työkokemusta ja teknistä osaamista sekä koneenajotaitoa. Nostinkoulutus katsotaan työssä eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii joustavuutta ja sopeutumista nopeasti muuttuviin tilanteisiin, hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme ajantasalla olevia IT-taitoja. Tarvitset työssäsi BE-ajokorttia, C- ajo-oikeus katsotaan eduksi.  Eduksi katsomme myös työturvallisuus- ja tieturvakortit, EA1-pätevyyden sekä erilaisten huoltokirjojen tuntemuksen.

Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen. Yrityksessämme työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, joten erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville löytyy. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!

Tuntuiko tehtävä omalta? 
Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.8.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot