Kiinteistönhoitaja Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Kouvolan seudulle.

Työssäsi huolehdit asuin- ja liikekiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä sekä sisällä, että ulkona. Työhön sisältyy teknisempiä tehtäviä, kuten pienimuotoisia LVI- ja remonttitöitä, mutta myös erilaisten työkoneiden ajoa, liputustehtäviä sekä talvisin lumitöitä. Lisäksi tehtävä pitää lähes päivittäin sisällään erilaista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan, mutta tehtävään sisältyy myös viikonlopputöitä (päivystykset, liputukset). Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa, aiempaa työkokemusta ja teknistä osaamista sekä koneenajotaitoa. Nostinkoulutus katsotaan työssä eduksi.Tehtävän hoitaminen vaatii joustavuutta ja sopeutumista nopeasti muuttuviin tilanteisiin, hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme ajantasalla olevia IT-taitoja. Tarvitset työssäsi BE-ajokorttia, C- ajo-oikeus katsotaan eduksi.  Eduksi katsomme myös työturvallisuus- ja tieturvakortit, EA1-pätevyyden sekä erilaisten huoltokirjojen tuntemuksen.

Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen. Yrityksessämme työntekijöidemme tyytyväisyys ja
ammattitaito on suurin voimavara, joten erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville löytyy. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!

Tuntuiko tehtävä omalta?
Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400925
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola